It is currently Sat Jan 20, 2018 12:49 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 11, 2018 11:46 am 
Offline
Got muddy boots
Got muddy boots
User avatar

Joined: Fri Apr 15, 2016 4:40 pm
Posts: 72
Location: Gloucestershire
Hi guys,

A few days ago I drove in deep water to get to a field where access was flooded. Deep to me is 50cm ;-)

Since this (maybe a coicindence) but my transfer box rattles 2Wheel High above 40mph. If I hold the transfer level I can feel the rattling and if I press to one side it disappears.

I have checked the UJs and joins and they all feel solid. The transfer mounts look ok.

I have done a full oil change but the oil that came out looked good and full.

Any other ideas what could cause this?

Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 11, 2018 12:13 pm 
Offline
The Boss
The Boss
User avatar

Joined: Tue Apr 15, 2008 11:13 am
Posts: 11266
Location: Chippenham, wiltshire
IMO it's best to remove at least one end of a prop to check the UJs. They can seize and you can't tell unless you unbolt the prop.

Also check engine mounts, when the engine moves around it can transfer vibrations down to the tbox. again engine mount need to be removed to check them because of their design.

_________________
Zuki Build

Steady as she goes!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group